3 lessen poweryoga voor €15,-

Voor iedereen die houdt van sport en bewegen! Zoek jij de uitdaging op? Verleg jij graag grenzen en wil jij jouw sportieve leven verrijken met yoga? Probeer dan 3 lessen poweryoga voor €15,-

 Elke donderdag 19:00 – 20:15 in Arnhem

De deal

Mijn doel? Alle sportievelingen uit Arnhem ontmoeten die yoga normaal links laten liggen, omdat het te ‘ soft’  is. Herkenbaar? Ontdek de voldoening van een les poweryoga en kom 3x meedoen.  Dit zijn de regels:

  • Schrijf je in voor je eerste les via onderstaande link 
  • Drop je gegevens (iets met anders kom je niet in het systeem, sorry!) en krijg toegang tot momoyoga om de lessen.te boeken.
  • Kies jouw eerste les in de kalender en schrijf je in. 
  • Kies voor: ‘ Actie poweryoga’ (betaal netjes de ideal) en krijg automatisch 2 vervolgstrippen. 
  • Jouw strippen zijn dan nog 1 maand geldig.(hoppa!)
  • Je kunt je direct aanmelden voor de andere lessen of dit na afloop van jouw eerste les doen moet jouw eigen momo-account.
  • De strippenkaart verloopt automatisch (je zit dus nergens aan vast)

Vragen? Mail naar info@hakunamahatha.nl of bel/app met 0613628801 (net zo makkelijkk toch?!). Ik help je graag! 

Poweryoga is een uitdaging voor lichaam én geest, zonder zweverig te zijn. De lessen maken jou krachtiger, flexibeler en verbeteren jouw focus, concentratie en ademhaling (lees in deze blog waarom dat zo belangrijk is!). Wat wil je nog meer?

Na afloop heb jij het gevoel dat je écht wat gedaan hebt. Je gaat voldaan en een tikkeltje vermoeid naar huis, maar ook met een helder en rustig hoofd. De oefeningen uit de yoga helpen jou ook in andere sportdiciplines, zo haal jij nog meer uit jouw wekelijkse workouts. Lees hier alles over de voordelen van poweryoga.

De lessen zijn lief en met humor. Praktisch en niet zweverig.
-Mariella-