Workshop bedrijfs-yoga

Workshop bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga speelt in op onze veranderlijke en hectische (werk)wereld. Werken is topsport! Want er wordt veel van ons verwacht. Dus…Hoe houd jij het leuk? Wanneer is het teveel? Hoe bewaak je jouw grenzen? Ik verzorg hands-on yogaworkshops voor bedrijven en echte kantoortijgers (lees topsporters). In 1,5 uur leren jij en jouw collega’s de rust te bewaren in deze hectische tijden. 

Het programma

Het programma

Yoga!? Iedereen heeft hier wel een mening over. En daarom heb ik een down to earth, praktische én gezellige workshop ontwikkeld die voor iedereen toegankelijk is. 

1. De houdingen.
Jouw medewerkers krijgen allereerst de handvatten en houdingen mee om de nek-rug-schouders te ontspannen
 (nieuwsgierig? Lees hier alvast wat houdingen die altijd helpen!).

2. Werk uit, ontspanning aan.
Daarna leren en ervaren de medewerkers de voordelen van ‘even naar binnen keren’ en ontspannen. Hiermee leren ze waarneming en waarheid van elkaar te scheiden. Tevens helpt dit om situaties minder vanuit emoties of gedachten te benaderen.

Maar wat gaan we doen dan..??
Met behulp van een afwisselend programma, bestaande uit theoretische inzichten en praktische oefeningen, creeeren we samen rust in de tent. met e

Bedrijfsyoga

Voor wie is Bedrijfsyoga?

Voor wie is Bedrijfsyoga?

Maak op een frisse en unieke manier kennis met yoga! Deze workshop is ideaal voor werknemers achter de computer of met fysiek belastende taken.

Het is mijn missie om yoga voor iedereen bereikbaar, leuk en toegankelijk te maken. De doorgewinterde sportfanaat én de cynische brombeer achter in de hoek zijn allemaal welkom. Iedereen haalt namelijk op zijn eigen manier voordeel uit deze workshop, en dit werkt door, zowel op het werk áls thuis.