NAMASTÉ

Leuk dat je contact zoekt! Mijn naam is Kitty Beem en ik verzorg yogalessen in Arnhem en omgeving. Ik ben nu 28 jaar en een enthousiaste, nieuwsgierige en gedreven docente. Je kunt bij mij terecht voor vinyasa, hatha, yin en workshops! 

Mijn yogalessen zijn uitdagend en down-to-earth. In een ongedwongen sfeer zoeken we de kracht, flexibiliteit en ontspanning in het eigen lichaam. Geen poespas, maar lekker aan de slag!

Daarnaast ben ik nooit uitgeleerd en stort ik mezelf graag in nieuwe avonturen, boeken en opleidingen. Ik houd van schrijven, verhalen vertellen, luisteren en creëren. Op deze blog schrijf ik over mijn yoga-avonturen en ga ik het gesprek aan. Zo werp ik op mijn eigen manier licht op yoga en haar vele vormen. Contact en connect ook via mijn instagram voor de nieuwste inspiratie @kitty.beem.

Liefs,

Contact Kitty Beem
yoga in arnhem poweryoga yogales

ERVARING EN WERK

200HR Hatha Teacher Training

Mijn 200hrs hatha-opleiding volgde ik in India in het mooie plaatsje Khajuraho bij Arhanta Yoga. Hatha gaf me de basis en stimuleerde me om de verdieping te blijven zoeken.

50hr Yin Yoga

Omdat ik geloof in de balans tussen kracht en ontspanning volgde ik een 50hrs Yin opleiding bij Esther Scheen, pure energy yoga.

30hr Holistic Health Coach

Als echte vrouw heb ik me gestort in de wereld van yoga, menstruatie en alle hormonen die hierbij komen kijken. Very interesting!

Contact

Bel met gerust of stuur een appje (net zo makkelijk toch!) 0613628801

Ik doe keihard mijn best om binnen één dag op mijn mail te reageren:
info@hakunamahatha.nl

Instagram

Kik hier om mij te volgen op instagram. Hier deel ik mijn nieuwste blogs en acties. Ik connect graag met je!