Over mij

Hoi! Mijn naam is Kitty Beem, 26 jaar en een enthousiaste en gedreven Hatha docente. Mijn yogalessen zijn uitdagend en down-to-earth. In een ongedwongen sfeer gaan we samen op zoek naar kracht, flexibiliteit en ontspanning in het eigen lichaam. Geen poespas, maar lekker aan de slag!

Daarnaast houd ik van schrijven, verhalen vertellen, luisteren en creƫren. Op deze website schrijf ik over mijn yoga-avonturen en ga ik het gesprek aan. Op deze manier werp ik op mijn eigen en unieke manier licht op het onderwerp en ontdekken we samen hoe dit door ieder anders beleefd wordt.

Facebook

Klik hier om vrienden te worden op Facebook en op de hoogte te blijven van mijn activiteiten

Contact

0613628801

info@hakunamahatha.nl


Instagram

Kik hier om mij te volgen op instagram en op de hoogte te blijven van mijn blogs, inspiratie en nieuwtjes

Sluit Menu