#10 De charme van online yogalessen

#10 De charme van online yogalessen

“Nee! Online yogalessen? Dat ga ik dus echt nooit doen.” Ik hoor het mezelf nog schreeuwen toen corona ons in maart de yogastudio’s uitdreef. Dan maar even geen yoga. Maar nu… 3 maanden later… is de knop op. Thuisblijven doet gekke dingen met je. Yoga in een nieuw (online) jasje. Ik besloot gewoon ‘te doen’. Lees alles over de charme van online yogalessen (geven én volgen!).

Lees verder#10 De charme van online yogalessen
#9 De voordelen van kantooryoga voor een gezonde rug
Rugpijn

#9 De voordelen van kantooryoga voor een gezonde rug

Rugpijn hoort erbij als je op kantoor leeft. Daar kan geen bureaustoel tegenop. Af en toe een lekkere massage of een goede vakantie doet gelukkig wonderen. Maar wist je dat je met een paar simpele oefeningen al heel wat ellende voor bent? In deze blog wat hands-on kantooryoga voor een gezonde wervelkolom!

Lees verder#9 De voordelen van kantooryoga voor een gezonde rug
#8 Wat is poweryoga?

#8 Wat is poweryoga?

Je bent natuurlijk hier vanwege die fan-tas-tische naam: poweryoga. Dat klinkt toch mooi! De zin: “Ik ga even naar poweryoga”, maakt jou meteen interessant. Maar wat is het eigenlijk? Is…

Lees verder#8 Wat is poweryoga?
#7 waarom yoga stom is

#7 waarom yoga stom is

Soms heb ik de eer om les te geven aan kinderen en tieners die gezellig met hun moeder meekomen. Vaak is deze verjonging van de groep maar van korte duur.…

Lees verder#7 waarom yoga stom is
#6 No stress dankzij jouw longen

#6 No stress dankzij jouw longen

De ademhaling. Sleutel tot alles. Zeggen ze. Voor mij klopt klopt dit als een bus. Mijn ademhaling brengt mij rust, ontspanning, meer bewustzijn en een betere nachtrust. Yes! Ik ben team longen! Maar waarom eigenlijk? Hoe dan? In deze blog probeer ik het raadsel van de ademhaling te ontrafelen en beschrijf ik waarom ademhalen mij zo helpt de balans in de dag te vinden. Adem in..adem uit.. en lees verder :)

Lees verder#6 No stress dankzij jouw longen
#5 Hoe je dankzij yoga sneller herstelt

#5 Hoe je dankzij yoga sneller herstelt

Geef jij jouw lichaam genoeg tijd voor herstel? En wist jij dat yoga jou hierbij kan helpen? Voor alle krachtpatsers die dit lezen: yoga is allang niet meer voor die verdwaalde geitewollen sok. In deze blog vertel ik jou hoe yoga, via herstel, jouw sportprestaties verbetert!

Lees verder#5 Hoe je dankzij yoga sneller herstelt
#4 Waarom het fijn is om soms stil te zijn

#4 Waarom het fijn is om soms stil te zijn

Ik houd wel van een uitdaging. Zo gooi ik mezelf graag in avontuurlijke kano-vakanties, nieuwe projecten zonder einde en onvoorbereide (veel te lange) wandeltochten. Actie! Spanning! Sensatie! Niks lijkt te…

Lees verder#4 Waarom het fijn is om soms stil te zijn
#3 Waarom ik geen guru heb

#3 Waarom ik geen guru heb

Je kent ze misschien wel. De mannen met lange baarden, gewaden en belegd met kettingen en goud. Ze noemen zichzelf gurus en het lot bepaalde dat ik er eentje mocht ontmoeten. In deze blog vertel ik waarom je ook prima zonder guru door het leven kan.

Lees verder#3 Waarom ik geen guru heb
Podcast #1 Wat is yoga?

Podcast #1 Wat is yoga?

Wat is yoga nu eigenlijk? Veel mensen hebben hier uiteenlopende meningen over. In deze eerste aflevering van de Hakuna.ma.wat?!!ahaah! serie ga ik met Chris in gesprek over wat yoga nu precies is.

Lees verderPodcast #1 Wat is yoga?
#2 Waarom thee na yoga altijd lekker is

#2 Waarom thee na yoga altijd lekker is

De thee na de yoga smaakt altijd lekker. Zo vind ik zelf en zo vinden ook de mensen in mijn lessen. Hartstikke leuk! Maar hoe komt dit nu eigenlijk? In deze blog rol ik met mijn gedachten over deze vraag.

Lees verder#2 Waarom thee na yoga altijd lekker is