Yogales in het immerloo park

Yoga is hot and happening en dat is niet voor niks! In deze hectische tijd, waarin alles belangrijk lijkt, is naar binnen keren belangrijker dan ooit. Laad jezelf op. Connect met jouw lichaam en vind de balans! Ik nodig je graag uit bij een yogales in de buitenlucht! Sluit deze zomer bijvoorbeeld aan bij de pop-up Yoga in het park. Geheel vrijblijvend en laagdrempelig kennismaken met yoga. 

 

Elke zaterdagochtend 09:30 in Immerloopark

Buiten yoga

Yin Yoga

Ontwikkel kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Tijdens de vinyasa zijn we een groot deel van de les in beweging. 

Flow staat centraal, wat betekent dat je met je volle aandacht door een serie houdingen beweegt. De houdingen leer je vanzelf kennen! En elke les kun je deze meer en meer verdiepen. 

Vinyasa is een goede yoga voor het verbeteren van de houding en voor iedereen die het moeilijk vindt om te ontspannen. Na wat bewegende series is het namelijk een stuk makkelijker om de echte ontspanning toe te laten. Je gaat fit en relaxt weer terug naar huis.

Je traint tegelijkertijd je focus, concentratie en doorzettingvermogen. Want met volle aandacht in de houding blijven is geen makkie voor ons 21ste eeuwse multi-taskers!

yogales yin yoga
0 %
Veilig op de mat
Gevorderd of voor de eerste keer op de mat? Alle niveau’s zijn welkom. Tijdens de lessen komen alle basishoudingen voorbij en is er mogelijkheid tot verdieping, of juist verlichting, voor wie wil. Een juiste uitvoering van de houding staat altijd centraal, en daarvoor houd ik een oogje in het zeil. Samen oefenen we op een veilige manier de houdingen, passend bij jouw lichaam en mogelijkheden.