Yogales in Arnhem

Yoga is hot and happening en dat is niet voor niks! In deze hectische tijd, waarin alles belangrijk lijkt, is naar binnen keren belangrijker dan ooit. Laad jezelf op. Connect met jouw lichaam en vind de balans! Ik nodig je graag uit bij een yogales in Arnhem! Er zijn vaste lessen en pop-up workshops, trainingen en acties. I keep you posted!

Yin Yoga

Yin Yoga

Kom tot rust en op adem tijdens de yin yoga. We houden de houdingen 2 tot 4 minuten vast. 

Tijdens de yin ontspan je de spieren en zo krijgt het bindweefsel langzaam de tijd om op rek te komen. Zo ontstaat er meer ruimte in het lichaam. 

Saai? Absoluut niet! Yin Yoga leerde mij nog dieper in het eigen lichaam te keren en ik ontdekte dat er zoveel meer ontspanning komt als je durft los te laten. 

Je traint tegelijkertijd je focus, concentratie en doorzettingvermogen. Want met volle aandacht in de houding blijven is geen makkie voor ons 21ste eeuwse multi-taskers!

yogales yin yoga
0 %
Veilig op de mat
Gevorderd of voor de eerste keer op de mat? Alle niveau’s zijn welkom. Tijdens de lessen komen alle basishoudingen voorbij en is er mogelijkheid tot verdieping, of juist verlichting, voor wie wil. Een juiste uitvoering van de houding staat altijd centraal, en daarvoor houd ik een oogje in het zeil. Samen oefenen we op een veilige manier de houdingen, passend bij jouw lichaam en mogelijkheden.
Yogales vinyasa

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Ontwikkel kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Tijdens de vinyasa zijn we een groot deel van de les in beweging. 

Flow staat centraal, wat betekent dat je met je volle aandacht door een serie houdingen beweegt. De houdingen leer je vanzelf kennen! En elke les kun je deze meer en meer verdiepen. 

Vinyasa is een goede yoga voor het verbeteren van de houding en voor iedereen die het moeilijk vindt om te ontspannen. Na wat bewegende series is het namelijk een stuk makkelijker om de echte ontspanning toe te laten. Je gaat fit en relaxt weer terug naar huis.